KMTSO KENTİN SORUNLARINI ANKARA’YA TAŞIYOR

14 Kasım 2019 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) kentin makro sorunlarını Ankara’ya taşıyor. KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz’ün öncülüğünde organize sanayi bölgesi (OSB) başkanlarından oluşan heyet Kahramanmaraş Milletvekilleri i

İHRACATÇILARA YEŞİL PASAPORT KOLAYLIĞI SAĞLANDI

12 Kasım 2019 | Salı

11 Kasım 2019 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile ihracatçılarımıza yeşil pasaport verilebilmesi için gerekli ihracat tutarlarında indirim yapılmak suretiyle kolaylık sağlandı.

ZABUN: “GELECEK NESİLLERE BIRAKILACAK EN BÜYÜK HAZİNE ORMANDIR”

11 Kasım 2019 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" kampanyası kapsamında Kahramanmaraş’ın Çınarlı mevkiinde düzenlenen programa katıldı. Zabun, orman varlığını

KMTSO SEKTÖREL EŞLEŞMELER PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

07 Kasım 2019 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından organize edilen Sektörel Eşleşmeler Programında metal mutfak eşya sektöründe markalaşma konuşuldu.

‘ÇARŞI PAZARDA ŞENLİK VAR’ TEMALI ALIŞVERİŞ KAMPANYASI BAŞLIYOR

02 Kasım 2019 | Cumartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, daha modern ve gelişmiş Kahramanmaraş için, alışveriş ve festival kültürünün gelişimine öncülük etmek amacıyla ‘çarşı pazarda şenlik var’ adlı bir kampanya başlatıyor.

KAHRAMANMARAŞ TARIM FUARI AÇILDI

31 Ekim 2019 | Perşembe

Kahramanmaraş'ta bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı yapıldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş birliğiyle düzenlenen fuar, Kahraman

KMTSO 15. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

30 Ekim 2019 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 15. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.

KMTSO’DA “KURUMSALLAŞMA” ANLATILDI

30 Ekim 2019 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), üyelerinin kurumsal gelişimine yönelik etkinliklerine devam ediyor.