TÜRKOĞLU LOJİSTİK MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

08 Mayıs 2019 | Çarşamba

Kahramanmaraş’ın ve bölgenin ihracatına önemli bir katma değer sağlanması açısından çok büyük bir önem arz eden Türkoğlu Lojistik Merkezi faaliyetlerine başladı.

Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek olsun.

06 Mayıs 2019 | Pazartesi

Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyor, tüm İslam alemine huzur ve bereket getirmesini diliyoruz.

KMTSO, TOBB 75. GENEL KURULU’NA KATILDI

02 Mayıs 2019 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun ve Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ile KMTSO’nun TOBB delegeleri, 1-2 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurulu’na katıldı.

AR-GE PROJE PAZARI'NIN 8.CİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Nisan 2019 | Salı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ile Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. işbirliği ve TÜBİTAK’ın desteğiyle Ar-Ge Proje Pazarı'nın bu yıl sekizincisi gerçekleşti

MÜHENDİSLİK EĞİTİMİNDE YENİ DÖNEM START ALIYOR

29 Nisan 2019 | Pazartesi

BARO’DAN KMTSO’YA ZİYARET

29 Nisan 2019 | Pazartesi

Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Muhammed Burak gül ve yönetim kurulu üyeleri KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun’u ziyaret etti.

İTKİB SEKTÖR KURULLARI KMTSO’DA TOPLANDI

27 Nisan 2019 | Cumartesi

İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) tarafından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KMTSO) Tekstil ve Ham Maddeleri Hazır Giyim ve Konfeksiyon Sektör Toplantısı yapıldı.

KMTSO’DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

16 Nisan 2019 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinden başarıyla çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Baş