KMTSO MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISINI YAPTI

24 Kasım 2020 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 25. Olağan Toplantısını yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantı, video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

KAHRAMANMARAŞ İHRACATTA YENİ BAŞARI HİKAYELERİ YAZACAK

13 Kasım 2020 | Cuma

Türkiye’nin ekonomik kalkınması ve ihracatla büyümesinde önemli katkıları olan Kahramanmaraş, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın açıkladığı “81 İlde İhracata İlk Adım Programı” kapsamında pilot iller arasında yer aldı.

METAL VE ENERJİ SEKTÖRLERİ KMTSO’DA BULUŞTU

28 Ekim 2020 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) metal ve enerji alanlarında faaliyet gösteren firmalar Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.

KMTSO MECLİSİ SEKTÖRLERİN SORUNLARINI KONUŞTU

27 Ekim 2020 | Salı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 24. Olağan Toplantısını yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantı, video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

HİZMETLER SEKTÖRÜ KMTSO’DA BULUŞTU

26 Ekim 2020 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) hizmetler sektöründe faaliyet gösteren firmalar Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.

İNŞAAT SEKTÖRÜ KMTSO’DA BULUŞTU

22 Ekim 2020 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar İnşaat Sektörü Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.

GIDA SANAYİCİLERİ KMTSO’DA BULUŞTU

19 Ekim 2020 | Pazartesi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar Gıda Sektörü Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.

TEKSTİL SANAYİCİLERİ KMTSO’DA BULUŞTU

14 Ekim 2020 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KMTSO) iplik sanayi, dokuma, boya ve kasar sanayi, örme ve konfeksiyon sanayiinde faaliyet gösteren firmalar Tekstil Sektörü Ortak Akıl Toplantısı’nda bir araya geldi.