KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN 1. BASIN İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26 Temmuz 2017 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1. Basın İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyeleri şehrin ekonomisi ve turi

KMTSO MECLİS BAŞKANI ÖKSÜZ: “BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE ŞAHISLAR DEĞİL KURUMLAR ÖNEMLİ”

26 Temmuz 2017 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, “Bizim kültürümüzde şahıslar değil kurumlar önemli. Burada görev alan arkadaşlar başkanından en altta görev yapan kişilere kadar hepimiz kurumun daha iyi çalışması için gayret etmeliyiz.”

ZABUN: “24 ŞİRKETİMİZLE İLK 1000’DEYİZ”

20 Temmuz 2017 | Perşembe

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş’ın Türkiye’nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu arasında Kahramanmaraş firmalarının 24’e ulaştığını söyledi.

ZABUN: “TURİZMDE CANLILIĞI ARTIRMAK İÇİN BATI İLLERİYLE UÇAK BAĞLANTILARIMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ”

19 Temmuz 2017 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun Kahramanmaraş’ın turizm ve ticarette canlılık kazanmasının birincil koşulunun batı illeriyle uçak bağlantılarının güçlendirilmesi olduğunu söyledi.

KMTSO TURİZM PLATFORMU KURULUYOR

18 Temmuz 2017 | Salı

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren otel yöneticileri, KMTSO çatısı altında Turizm Platformu kurulması için Ramada Hotel Genel Müdürü Mehmet Turan ve beraberindeki heyetle, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ile bir araya ge

15 TEMMUZ’U ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ “GÜCÜMÜZ MİLLİ İRADE, HEDEF BÜYÜK TÜRKİYE”

13 Temmuz 2017 | Perşembe

15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yıldönümü nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında iş dünyasını temsil eden oda ve borsalar ile sivil toplum kuruluşları 81 ilde aynı anda ortak basın açıklaması yaptı. Kahramanmaraş Ticaret ve

KAHRAMANMARAŞ İŞ DÜNYASINDAN MAHİR ÜNAL’A ZİYARET

04 Temmuz 2017 | Salı

Kahramanmaraş’tan 50 kişilik bir heyet Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret etti.

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

25 Haziran 2017 | Pazar