Fibere2Fashion ve Odamız arasında anlaşma imzalanmıştır.

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen E-ticaret siteleri arasında yer alan ve üyelik bedelinin %60’ı Ticaret Bakanlığı tarafından karşılanan, tekstil alanında dünyanın en büyük T-ticaret (B2B) sitesi olan Fibere2Fashion ve Odamız arasında anlaşma imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında, Devlet desteğine ek olarak Odamız üyelerine özel ek %20 indirim sağlanacaktır. Odamız, Türkiye’de Fiber2Fashion ile indirim anlaşması imzalayan ilk Ticaret ve Sanayi Odası olmuştur.

Tekstil, Konfeksiyon ve Moda alanlarında 20 yıldır hizmet veren, 190 ülkeden 700.000 kayıtlı firmanın yer aldığı, aylık yaklaşık 2 milyon kişinin ziyaret ettiği ve online satın alma taleplerine erişim sağlayabildiği bir platformdur.

İlgilenen üyelerimiz KMTSO İhracat Destek Ofisi’ne başvurabilir teklif için Fibre2Fashion Türkiye Ofisi ile irtibata geçebilirler:

Işkın Ayhan
Fibre2Fashion Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü