KMTSO MECLİSİ MAYIS AYI TOPLANTISINI YAPTI

28 Mayıs 2021 | Cuma

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 31. Olağan Toplantısını yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplantı, video konferans yöntemi ile gerçekleştirildi.

TOBB 76-77. Genel Kurul Gerçekleşti

28 Mayıs 2021 | Cuma

TOBB 76.-77. Genel Kurulu elektronik ortamda yapıldı…

Fibere2Fashion ve Odamız arasında anlaşma imzalanmıştır.

27 Mayıs 2021 | Perşembe

Fibere2Fashion ve Odamız arasında anlaşma imzalanmıştır.

Esnaf ve Sanatkarlar İle Gerçek Kişi Tacirlere Hibe Desteği

24 Mayıs 2021 | Pazartesi

Esnaf ve Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Hakkındaki Karar 21.05.2021 tarihli 31487 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanmıştır.

BALCIOĞLU: "İLİMİZ İHRACATINI ARTIRAN 10 İL ARASINA GİRDİ"

15 Nisan 2021 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, BloombergHT’nin canlı yayınına konuk oldu. Balcıoğlu, “ Kahramanmaraş ihracatı artan 10 il arasına girdi ve geçen yılın Mart ayına göre artış gösterdi” dedi.

KMTSO’DA “TEKNOLOJİ ODAKLI SANAYİ HAMLESİ” TANITILDI

15 Nisan 2021 | Perşembe

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Askon Danışmanlık işbirliği ile Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı ve Teşvikleri konulu bilgilendirme toplantısı (online) düzenlendi.

GURMELERİN YENİ GÖZDESİ KAHRAMANMARAŞ MUTFAĞI

14 Nisan 2021 | Çarşamba

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerinin tanıtılması, doğal ve tarihi güzelliklerinin turizme kazandırılması için gurmeleri kentte ağırladı.

BÖLGE ODALARININ 20.TOPLANTISI ŞANLIURFA TSO EVSAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

06 Nisan 2021 | Salı

Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu 20. kez Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde toplandı. Toplantıda gündem, pandeminin bölge ekonomisine etkileri ve bölgesel kalkınma için işbirlikleri oldu.

discount high quality richard mille replica uk with low price.

prime quality stands out as the benefit to rolex fausse rolex.

what do blow up realistic sex dolls look like?

when do sexdoll go on sale?

vintage boho beautystic black ball gown